Tady si s tím ale nikdo hlavu neláme. Dřív se to hned admin snažil opravit, ale to byla evidentně jiná doba. Teď se asi zabývají jen tím, jestli jsou komentáře dostatečně pozitivní. O:-)
A ani cibule =-O
Máš pravdu. Kde je ta hořčice?
V postupu není ani zmínka o hořčici, a to se přitom recept jmenuje králík na hořčici...
Králík je výborný, dneska jsem ho pekla k obědu. Jenže jsem si v rychlosti přečetla jen postup a to, že tam má být cibule, jsem zjistila až teď. Vůbec jsem ji nepostrádala nebo možná by to s ní bylo ještě lepší, ale i takhle to bylo moc dobré. Trošku jsem si to upravila, místo utřeného česneku - dala jsem celé 3 paličky, (nemá už takovou sílu a je už trochu sušší) jsem ho nadrobno pokrájela, pak smíchala se solí, hořčicí a paprikou a tímto jsem ho potřela. podlila vodou a vínem. Nakonec jsem posypala kostičkami anglické slaniny a upekla. Vůbec se chutě nepřebíjely, prostě mňamka.
Tak tenhle recept děláme už roky a je to nejlepší recept na králíka jakého jsem jedla. Králíka naporcuji,posolím,potřu hořčicí,pokapu olejem + kousky másla a přidám na kostičky nakrájenou slaninu.Podáváme se zelím a knedlíkem.Výborný!
Potom že ženy mají fantazii.
Mam stejnou otazku jako pani Zdena:kam ta horcice prijde???
Králíky děláme často, buď bych volila česnek a nebo hořčici. Při obojím si myslím že jedna chuť bude přebíjet druhou.
Nerada bych se pletla - nejsem autorka receptu, ale asi bych tu hořčici přidala k tomu česneku a na zpěněné cibulu pekla králíka. (osobně bych veškeré koření - i pepř s paprikou smíchala s hořčicí a česnekem a tím králíka potřela - ale to je jen můj názor)
A kam přijde hořčice a cibule?