• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
Napište svůj komentář k receptu

Králík na belgický způsob - Flappy

autor: Krny
0.0
moje hodnoceni
1.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na belgický způsob - Flappy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík větší
    • mrkev
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • bobkový list
    • nové koření
    • bazalka
    • podravka
    • 1
      dl červené víno
    • worcestrová omáčka
    • instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme.
2
Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou cibulku a vložíme králíka. Nerestovat, jen vařit!
3
Po chvíli přidáme nové koření, bobkový list, zasypeme oregánem a zalijeme vínem. Vaříme na mírném ohni, než maso změkkne a lihová vůně z vína zmízí, avšak chuť a barva po vínu na mase zůstane. Maso bude krásně fialové a chutné.
4
Maso vyjmeme, vložíme na pekáček a dáme jej do předehřáté trouby na 180 °C. Maso nepečeme, jen ho necháme v troubě tak na 20 minut sušit. Z vývaru trošku odlijeme, zbavíme se kousků koření, přidáme podravku, trošku worchestru a zahustíme již hotovou kupovanou jíšku (sosenfix nebo obyč.).
5
Podáváme s kroketami politými sosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcel krnáč | 20. 1. 2009 18:20

    Milá pí Oumarová. Domníval sem se, že lidé zde hledají inspiraci v oblasti gastronomie. Ale jak bývá pravidlem..všude je nějaký rejpal. Myslím, že ten recept je dost zřejmý a při vkládání sem se nedopustil chyb či porušil nějaké pravidlo..jinak by ani tento recept nebyl zveřejněn-NEMYSLÍTE?Tedy..nedělejte si z těchto krátkých úryvků hodiny českého jazyka.

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 15:54

    Pardon, zasilatel se jmenuje Marcel

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 14:29

    Tedy...recept možná dobrý, ale ten styl psaní...nač autoři píšou ta pravidla pro vkládání receptů, to netuším, když je kdekdo ignoruje :-/ Martine, práce kvapná pendrek platná ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Cibule Instantní jíška Králík Mrkev Nové koření Oregáno Pepř mletý Podravka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Kovářské kotlety

Kovářské kotlety

Rychlý dort z listového těsta

Rychlý dort z listového těsta

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Slané cukroví

Slané cukroví

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
16
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
15
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
13
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact