• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
Napište svůj komentář k receptu

Králík na belgický způsob - Flappy

autor: Krny
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na belgický způsob - Flappy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík větší
    • mrkev
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • bobkový list
    • nové koření
    • bazalka
    • podravka
    • 1
      dl červené víno
    • worcestrová omáčka
    • instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme.
2
Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou cibulku a vložíme králíka. Nerestovat, jen vařit!
3
Po chvíli přidáme nové koření, bobkový list, zasypeme oregánem a zalijeme vínem. Vaříme na mírném ohni, než maso změkkne a lihová vůně z vína zmízí, avšak chuť a barva po vínu na mase zůstane. Maso bude krásně fialové a chutné.
4
Maso vyjmeme, vložíme na pekáček a dáme jej do předehřáté trouby na 180 °C. Maso nepečeme, jen ho necháme v troubě tak na 20 minut sušit. Z vývaru trošku odlijeme, zbavíme se kousků koření, přidáme podravku, trošku worchestru a zahustíme již hotovou kupovanou jíšku (sosenfix nebo obyč.).
5
Podáváme s kroketami politými sosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcel krnáč | 20. 1. 2009 18:20

    Milá pí Oumarová. Domníval sem se, že lidé zde hledají inspiraci v oblasti gastronomie. Ale jak bývá pravidlem..všude je nějaký rejpal. Myslím, že ten recept je dost zřejmý a při vkládání sem se nedopustil chyb či porušil nějaké pravidlo..jinak by ani tento recept nebyl zveřejněn-NEMYSLÍTE?Tedy..nedělejte si z těchto krátkých úryvků hodiny českého jazyka.

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 15:54

    Pardon, zasilatel se jmenuje Marcel

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 14:29

    Tedy...recept možná dobrý, ale ten styl psaní...nač autoři píšou ta pravidla pro vkládání receptů, to netuším, když je kdekdo ignoruje :-/ Martine, práce kvapná pendrek platná ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Cibule Instantní jíška Králík Mrkev Nové koření Oregáno Pepř mletý Podravka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Mrkvový salát

Mrkvový salát

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Chlebové "lasagne"

Chlebové "lasagne"

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Mangové smoothie

Mangové smoothie

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

33
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Židovské řízky
Židovské řízky
24
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact