• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
Napište svůj komentář k receptu

Králík na belgický způsob - Flappy

autor: Krny
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na belgický způsob - Flappy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík větší
    • mrkev
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • bobkový list
    • nové koření
    • bazalka
    • podravka
    • 1
      dl červené víno
    • worcestrová omáčka
    • instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme.
2
Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou cibulku a vložíme králíka. Nerestovat, jen vařit!
3
Po chvíli přidáme nové koření, bobkový list, zasypeme oregánem a zalijeme vínem. Vaříme na mírném ohni, než maso změkkne a lihová vůně z vína zmízí, avšak chuť a barva po vínu na mase zůstane. Maso bude krásně fialové a chutné.
4
Maso vyjmeme, vložíme na pekáček a dáme jej do předehřáté trouby na 180 °C. Maso nepečeme, jen ho necháme v troubě tak na 20 minut sušit. Z vývaru trošku odlijeme, zbavíme se kousků koření, přidáme podravku, trošku worchestru a zahustíme již hotovou kupovanou jíšku (sosenfix nebo obyč.).
5
Podáváme s kroketami politými sosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcel krnáč | 20. 1. 2009 18:20

    Milá pí Oumarová. Domníval sem se, že lidé zde hledají inspiraci v oblasti gastronomie. Ale jak bývá pravidlem..všude je nějaký rejpal. Myslím, že ten recept je dost zřejmý a při vkládání sem se nedopustil chyb či porušil nějaké pravidlo..jinak by ani tento recept nebyl zveřejněn-NEMYSLÍTE?Tedy..nedělejte si z těchto krátkých úryvků hodiny českého jazyka.

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 15:54

    Pardon, zasilatel se jmenuje Marcel

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 14:29

    Tedy...recept možná dobrý, ale ten styl psaní...nač autoři píšou ta pravidla pro vkládání receptů, to netuším, když je kdekdo ignoruje :-/ Martine, práce kvapná pendrek platná ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Cibule Instantní jíška Králík Mrkev Nové koření Oregáno Pepř mletý Podravka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

130
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
42
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact