• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
Napište svůj komentář k receptu

Králík na belgický způsob - Flappy

autor: Krny
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Králík na belgický způsob - Flappy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík větší
    • mrkev
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • bobkový list
    • nové koření
    • bazalka
    • podravka
    • 1
      dl červené víno
    • worcestrová omáčka
    • instantní jíška

Postup přípravy receptu

1
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme.
2
Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou cibulku a vložíme králíka. Nerestovat, jen vařit!
3
Po chvíli přidáme nové koření, bobkový list, zasypeme oregánem a zalijeme vínem. Vaříme na mírném ohni, než maso změkkne a lihová vůně z vína zmízí, avšak chuť a barva po vínu na mase zůstane. Maso bude krásně fialové a chutné.
4
Maso vyjmeme, vložíme na pekáček a dáme jej do předehřáté trouby na 180 °C. Maso nepečeme, jen ho necháme v troubě tak na 20 minut sušit. Z vývaru trošku odlijeme, zbavíme se kousků koření, přidáme podravku, trošku worchestru a zahustíme již hotovou kupovanou jíšku (sosenfix nebo obyč.).
5
Podáváme s kroketami politými sosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dezert na způsob francouzského toastu

Dezert na způsob francouzského toastu

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcel krnáč | 20. 1. 2009 18:20

    Milá pí Oumarová. Domníval sem se, že lidé zde hledají inspiraci v oblasti gastronomie. Ale jak bývá pravidlem..všude je nějaký rejpal. Myslím, že ten recept je dost zřejmý a při vkládání sem se nedopustil chyb či porušil nějaké pravidlo..jinak by ani tento recept nebyl zveřejněn-NEMYSLÍTE?Tedy..nedělejte si z těchto krátkých úryvků hodiny českého jazyka.

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 15:54

    Pardon, zasilatel se jmenuje Marcel

  • Jarka O. | 20. 1. 2009 14:29

    Tedy...recept možná dobrý, ale ten styl psaní...nač autoři píšou ta pravidla pro vkládání receptů, to netuším, když je kdekdo ignoruje :-/ Martine, práce kvapná pendrek platná ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bobkový list Červené víno Cibule Instantní jíška Králík Mrkev Nové koření Oregáno Pepř mletý Podravka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

35
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
34
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
24
Čevapčiči
Čevapčiči
22
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Králík na belgický způsob - Flappy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact