Bulharský salát
Králík po francouzsku
Pečený králík- jednoduše a chutně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík byl opravdu výborný.
Houbová směs na topinky
Zapečené těstoviny se špenátem
Losos v alobalu
Buchta s rosolem
Nakládaný hermelín VI.
Kuřecí prsa na majolce
Nivová pomazánka s mozzarelou
Kávovo-ořechová roláda
Jednoduchá francouzská kaše
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou