Bulharský salát
Králík po francouzsku
Pečený králík- jednoduše a chutně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík byl opravdu výborný.
Nakládaný hermelín
Volské topinky
Nevařená rybízová šťáva
Masíčko po námořnicku
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Lilkové koláčky
Fazole s rajčaty
Bylinková krkovička na černém pivu
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory