Nejprve připravíme marinádu. Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme najemno. Přidáme kečup, hořčici, vegetu, víno, olej a mraženou zeleninu. Porce králíka naskládáme do zapékací misky nebo pekáčku, zalijeme marinádou a necháme přikryté asi 1 hodinu péct při 180 °C. Poté maso přendáme na talíř a výpek zahustíme taveným sýrem.
2
Králíka Co dům dal podávám s rýží natural, ale ani s těstovinami není marný.
|Já jsem vařila několikrat a super opravdu dobré doporučuji
pibito
|9. 1. 2011 09:47
Kečup, vegeta, tavený sýr? Takhle zku*vit králíka? uff, pejsek s kočičkou jsou proti vám hadr...
David Martinek
|18. 10. 2009 09:28
Když jsem se rozhodoval uvařit podle tohoto receptu, byl jsem nedůvěřivý, ale nyní mohu zodpovědně prohlásit, že je to opravdu dobré. Recept putuje mezi mé oblíbené.