Na tuku osmažte kostky slaniny, přisypte plátky cibule a česneku, přidejte osolená králičí stehýnka, opečte, podlijte pivem a duste v horké troubě pod poklicí. Po půl hodině odkryjte, otočte maso, a přidejte dílky jablka a snítku rozmarýnu.
2
Dopečte bez přikrytí, až se pivo odpaří na polovinu. Podávejte s bramborami, rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.
Prostě vynikající. Nechápu proč tento recept neměl dobré hodnocení. U nás naprostá spokojenost. S těstovinami nebo brambore. Prostě mňamka. Díky za recept.
Miloslava Odvářková
|18. 1. 2009 16:14
Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!
Miloslava Odvářková
|18. 1. 2009 16:13
Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!
Miloslava Odvářková
|18. 1. 2009 16:13
Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!