francouzská mražená směs
(mrkev, celer, pastiňák, pórek)
kari
bazalka
pepř mletý
sůl
sojová omáčka
smetana
Postup přípravy receptu
1
Dáme vařit těstoviny.
2
Mezitím na pánvičce rozpustíme trošku oleje s máslem, opražíme na něm cibulku (není třeba krájet nadrobno), přidáme nakrájené krabí tyčinky, zeleninu (možno použít i syrovou, v tomto případě nejdříve poduste zeleninu a poté přidejte krabí tyčinky, aby se vám nerozpadly.
3
Přidáme kari, sůl, pepř, bazalku, sójovou omáčku + smetanu (stačí trošička, třeba jen dvě lžičky, zjemní to chuť.
4
Neuvádím množství, vše dáváme prostě "od oka" a dle chuti. Přidáme uvařené těstoviny, promícháme.