Já krabí tyčinky vždycky hodím na pár minutek do horké vody ochucené solí a citronovou šťávou. Přijdou mi pak chutnější.
krabí tyčinky se dělají ze strojně odděleného masa z tresky.. přidávájí se tam pak extrakty krabího masa a krevetová příchuť a další látky.. :-[
Dobrý den, jak to víte, že se nejedná o syrovou rybu? Já to hledám na netu jak divá, ale kromě Vaší zprávy jsem to nikde nenašla. Jsem těhulka a dala jsem se krabí salát, tak .... proto hledám. Díky moc za zprávu. Katka
S tou sardelovou pastou a zázvorem to musím vyzkoušet.
Já krabí tyčinky přelívám vodou převařenou v rychlovarné konvici
Do tohoto salátu dávám pár kuliček hroznového vína - překrojím je na půl. Na uvedené množství tipuji tak 100 - 150g. Je moc dobrý - zrovna dnes večer byl u nás k večeři :o))))). Také je dobré do majolky s jogurtem přimíchat trochu sardelové pasty (místo solení) nebo nastrouhat kousek zázvoru.
Krabí tyčinky jsou již tepelně zpracované-nejíte syrovou rybu:o))
U krabích tyčinek pořád nemám jasno, co se týká jejich zpracování. Je či není nutné je upravovat tepelně. V případě, že je pouze rozmrazím, mám pocit, že jím syrovou rybu (ne že by mě to děsilo, jen pořád nevím) Děkuji za Vaše názory