Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|3. 1. 2008 10:08
Brani, zelenou část pórku používám do polévky nebo do rizota
brani
|1. 1. 2008 23:20
Z toho póru sa použije len tá biela časť, alebo aj zelená vňať? Ako sa dá tá zelená časť použiť v prípade, že sa nedá do šalátu? Vďaka za radu.
kiki
|21. 3. 2006 12:43
No, ono se dají i ty tyčinky nakrájené na menší kousky rozmačkat vidličkou a není to tak husté a je lepší pro barvu používat Nowaco tyčinky - mají hezky červený povrch a v salátě to vypadá super.Kombinací je asi mnoho.
luckymili
|20. 3. 2006 20:41
Dělám něco podobného na chlebíčky, jenom pórek a tyčinky krájím najemno a smíchávám s majonézou a kyselou smetanou.