Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|10. 3. 2007 19:28
Děvčata, děkuji za rady a povzbuzení. Zítra udělám a potom dám vědět.
Simča Sládková
|10. 3. 2007 19:01
Evo neboj se, krabí tyčinky jsou z tepelně ošetřeného rybího masa... já dělám podobnou pomazánku, pidávám najemno struhaný celer a mrkev - na množství, uvedené v tomto receptu tak 1/4 středního celeru a 1 velkou nebo 2 menší mrkve. A také trochu majonézy. Je to MŇÁÁÁÁM!!!
Andora
|10. 3. 2007 17:09
Evo, krabí tyčinky se dávají syrové a neboj se, nesmrdí. Já ještě přidávám strouhaný sýr a místo pomazánkového másla dáváme tatarku napůl s bílým jogurtem. Zkus to, je to fakt moc dobrá pomazánka.
Eva
|10. 3. 2007 14:48
Jsem mladá, učím se vařit, proto prosím o vysvětlení. Krabí tyčinky se po rozmrazení nemusí tepelně upravovat? Do pomazánky se krájí syrová? A v pomazánce nesmrdí? Mám ráda ryby, vadí mi jenom rybí puch. Předem děkuji za vysvětlení.
Martina
|9. 3. 2007 20:26
Vyborne, rychle, pridala jsem trochu majonezy a susene petrzelky, diky za tip!