Tyčinky natrháme na proužky (pokud je budeme krájet na kousky tak můžeme použít i kostičkový celer, ale není to tak pěkné pro oči), přidáme celer bez vody (tu si slejeme do hrnečku bude se ještě hodit) a na kolečka nakrájený pórek. Vše promícháme s majolkou. Osolíme, opepříme a zředíme trochou vody z celeru. Dodá to lepší chuť.
2
Podáváme na vece nebo na celozrném pečivu a zdobíme půlkolečkem citrónu či plátkem rajčete.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
chaky
|8. 7. 2006 20:04
Vyzkousel jsem - nesehnal jsem sterilovany celer, takze jsem najemno nasekal cerstvy. Pridal jsem navic nastrouhany kren, pekingske zeli, sterilovany chrest, stavu z 1/2 citronu a do majonezy jsem nakapal trochu ostreho kecupu - bylo to vynikajici ;)
Pavlína Svitáková
|11. 1. 2006 13:10
Dělám podobný,jen místo celeru a pórku dám okapané kousky ananasu z konzervy a pár kapek citronové šťávy a pepř bílý.
Vendy
|29. 11. 2005 13:47
Vrele doporucuji pridat misto porku na kousky nakrajene cinske zeli, zakapnout citronem a trochu kecupu, dostali jsme tento recept v jedne plzenske restauraci, kde to podavali s toustovym chlebem - LAHUDKA.