• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
Napište svůj komentář k receptu

Kozí (beraní) rohy - sterilované

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 257
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle chuti
    • kozí rohy nebo beraní
    • olej
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 3,80
      l voda
    • 160
      g sůl
    • 300
      g cukr krupice
    • 2
      lžíce hořčičné semínko cca
    • 20
      ks pepř celý
    • 12
      ks nové koření
    • 4
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.
2
Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem.
3
Sklenice pevně uzavřeme. Sterilujeme 10 minut při 90°C. Pokud zalijeme vroucím lákem a sklenice ihned uzavřeme a otočíme na 5 minut dnem vzhůru, sterilovat nemusíme a po 10-14 dnech můžeme ochutnávat. Sklenice neplníme až po okraj, ale asi tak dva a půl centimetru pod něj, ale nálev nalijeme až k hrdlu, protože po zavaření ho papriky vstřebají.
4
Nálev můžeme použít i z Deka, Naka, Laka..., kde je návod uveden na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Obalovaný kozí sýr

Obalovaný kozí sýr

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa | 28. 8. 2016 13:31

    Také je dělám.Především pro manžela.Občas jsem mu je i koupila,ale ty prý nestojí za nic a už je nechce.Jsou prý měkké a nekřupou jako ty moje domácí,to potěší.

  • ZuzanaF
    ZuzanaF | 28. 8. 2016 08:08

    Dnes zkusím tento recept :-) tak pak dam vedet jak se osvedčili =-O :-)

  • Alena | 23. 8. 2015 18:26

    Pálej jako čert což není chyba receptu, ale rohů a manžel si nestěžuje, takže dobrý :-D

  • Věra | 9. 8. 2015 18:20

    Dělala jsem je už minulý rok a osvědčily se. Tento rok mám pro manžela zavařených už čtrnáct sklenic. Začal si je pěstovat sám a úrodu má moc pěknou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání Zelenina
Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Dietní Zavařování a nakládání Zavařování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr krupice Hořčičné semínko Kozí rohy Nové koření Ocet Olej Pepř celý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Vařené mušle

Vařené mušle

Rychlá buchta s ovocem

Rychlá buchta s ovocem

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
29
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
24
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
23
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

Agáta Hanychová si obula: »Koše na odpadky«! Za 50 tisíc…

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Kouzelný pomerančový / citronový koláč (dort)
Kouzelný pomerančový / citronový koláč …
Kouzelný vaječný koňak
Kouzelný vaječný koňak
Kovářské kotlety
Kovářské kotlety
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact