Dávám za jedna. Jsou skvělé!!!!
moc dobré a rychlé, fazole už jsem měla předvařené a zamrazené dopředu, roztavila jsem slaninu, na to dala osmahnout cibuli a česnek do toho fazole prohřát a vmíchala jsem kečup a osolila, mňamka
Fabien, pro urychlení používám sterilované fazole v chili omáčce, pak je příprava opravdu do 20 min. A místo slaniny dávám maďarskou klobásu opečenou na cibulce.
Opravdu moc dobré... Dávám jedničku.
Zkusil jsem, jedl jsem a zjistil, že to je výtečné. Doba přípravy minimální, asi 20 minut po dovaření fazolí. Jedli jsme to u stolu, možná by byl lepší ten kůň, když to je kovbojské. Nebo že by následky ostré chuti omáček?
hodlam se ted do toho pustit jen mne mrzi, že zde neni uvedena doba přípravy
Dělám podobný recept a je to výborné s čerstvým domácím chlebeb