Dobrý den, je tam sojovka (moje je poměrně slaná, ale existuje víc druhů a každý solí jinak), nicméně můžete přisolit podle chuti - ale raději bych až po upečení.
A sůl není třeba?nebo osolit až po upečení?
děkuji... máte pravdu, že kombinace jsou neobvyklé, to ale neznamená, že špatné... Jsem moc ráda, že to chutnalo i vám :-)
Tento recept mě zaujal,proto jsem ho vyzkoušela.Když jsem viděla,do čeho mám maso naložit,tak jsem se zhrozila.Nicméně jsem ho tam dala a po naložení udělala.NESKUTEČNÁ MŇAMKA :) .Opravdu nebát se toho a zkusit to :) .Dělala jsem z vepř.panenky s pečeným bramborem a zeleninu.
dobrý den - zapomněla jsem dodat - káva by měla být vychladlá :-) já dala turka ale bez lógru - připravené v presovači na kávu... z překapávaného by to taky šlo... a pokud byste to lógrové jen opatrně slila tak, aby usazenina zůstala v hrnku, taky by se nic nestalo... V té marinádě se to stejně potom znovu usadí... Je to ale jenom na vás, jakou variantu si vyberete (třeba i tu rozpustnou :-) )
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...
naložila jsem do toho žebra a návštěva i manžel si tu marinádu pochvalovali :-) určitě udělám brzy znovu...