Keby som na akcii uvaril Váš originálny guláš, tak ma na žiadnu akciu už nikto nikdy nepozve ;-)
"Maso jsem vypral" v pračke v ARIELu na 60°C a potom nakrájal na kocky. Guláš mal chuť po ARIELi. Asi som to mal vyprať v PERSILe.
Do originál kotlíku z koření patří jen paprika. Žádný česnek, žádný kmín, žádná majoránka. Polévková lžíce sladké a lžička pálivé. Já ji nahrazuju sušenými feferony.. To ale jak kdo má rád ostré.
Kotlíkový guláš je vlastně polévka,.Na Slovensku v kolibách Ti ho přinesou v takovým malým kotlíku.
A kam?
Tak, jako uplný kuchařský amatér jsem se do toho pustil a výsledek byl fantastický. I když mi to moc guláš nepřipomínalo, chuť byla okouzlující. Totiž moc přesně nepoznám kdy je cibulka dostatečně zpěněná a štáva vysmahlá. Sladkou papriku jsem bohužel neměl, avšak našel papriku pikantní. Přijďte ochutnat ;-)
jo klidne tam dej olej.
Trošku feferonečky k tomu!!!!!!mňam
vzykouseno nekolikrat, bez cesneku by to pro nas doma asi nebylo uplne ono a na konec jeste pridavam majoranku, mnamka!!
je tam i v kelimkach a jmenuje se lard
Dobry den. Ja bych se chtel zeptat cim se da nadradit sadlo. Ja jsem ve statech a zatim jsem sadlo nevydel v zadnem obchode. Mam tam dat nejaky olej....?? Dekuji za Vasi odpoved.