• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Kotlíkový guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlíkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 40
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • 400
      g brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme v kotlíku, přidáme očištěnou, nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme mletou papriku, maso, sůl, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, podlijeme maso horkou vodou a pomalu dusíme.
2
Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory, očištěnou, nakrájenou papriku, rajčata a vše smícháme s masem. Podle potřeby ještě podlijeme vodou a uvaříme doměkka. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef | 6. 2. 2016 09:34

    Keby som na akcii uvaril Váš originálny guláš, tak ma na žiadnu akciu už nikto nikdy nepozve ;-)

  • Ansam | 16. 8. 2014 08:58

    "Maso jsem vypral" v pračke v ARIELu na 60°C a potom nakrájal na kocky. Guláš mal chuť po ARIELi. Asi som to mal vyprať v PERSILe.

  • nomali | 4. 10. 2013 12:06

    a maso dejte hned po cibuli, jinak ok

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:59

    Do originál kotlíku z koření patří jen paprika. Žádný česnek, žádný kmín, žádná majoránka. Polévková lžíce sladké a lžička pálivé. Já ji nahrazuju sušenými feferony.. To ale jak kdo má rád ostré.

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:47

    Kotlíkový guláš je vlastně polévka,.Na Slovensku v kolibách Ti ho přinesou v takovým malým kotlíku.

  • Anonym | 12. 11. 2007 08:13

    A kam?

  • Miroslav Horák | 10. 11. 2007 14:54

    Tak, jako uplný kuchařský amatér jsem se do toho pustil a výsledek byl fantastický. I když mi to moc guláš nepřipomínalo, chuť byla okouzlující. Totiž moc přesně nepoznám kdy je cibulka dostatečně zpěněná a štáva vysmahlá. Sladkou papriku jsem bohužel neměl, avšak našel papriku pikantní. Přijďte ochutnat ;-)

  • taky martin | 26. 11. 2006 09:49

    jo klidne tam dej olej.

  • Roman Kanclíř | 6. 9. 2006 10:33

    Trošku feferonečky k tomu!!!!!!mňam

  • Hanka | 20. 7. 2005 03:06

    vzykouseno nekolikrat, bez cesneku by to pro nas doma asi nebylo uplne ono a na konec jeste pridavam majoranku, mnamka!!

  • Anonym | 24. 1. 2005 18:05

    je tam i v kelimkach a jmenuje se lard

  • Martin Fousek | 9. 11. 2004 20:29

    Dobry den. Ja bych se chtel zeptat cim se da nadradit sadlo. Ja jsem ve statech a zatim jsem sadlo nevydel v zadnem obchode. Mam tam dat nejaky olej....?? Dekuji za Vasi odpoved.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sádlo Slanina Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

57
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
49
Těstovinový salát s kuřecím masem a česnekovým dresinkem
Těstovinový salát s…
46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdné manýry Ewy Farny ve Varech: Zákaz focení z blízka!

Hvězdné manýry Ewy Farny ve Varech: Zákaz focení z blízka!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v ostré omáčce
Kotlety v ostré omáčce
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkový guláš II.
Kotlíkový guláš II.
Kotopoulo Tiganito Marinato
Kotopoulo Tiganito Marinato
Koule Raffaelo
Koule Raffaelo
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact