• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Kotlíkový guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlíkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 40
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • 400
      g brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Sádlo a nakrájenou slaninu rozškvaříme v kotlíku, přidáme očištěnou, nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme mletou papriku, maso, sůl, pepř a dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, podlijeme maso horkou vodou a pomalu dusíme.
2
Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory, očištěnou, nakrájenou papriku, rajčata a vše smícháme s masem. Podle potřeby ještě podlijeme vodou a uvaříme doměkka. Podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef | 6. 2. 2016 09:34

    Keby som na akcii uvaril Váš originálny guláš, tak ma na žiadnu akciu už nikto nikdy nepozve ;-)

  • Ansam | 16. 8. 2014 08:58

    "Maso jsem vypral" v pračke v ARIELu na 60°C a potom nakrájal na kocky. Guláš mal chuť po ARIELi. Asi som to mal vyprať v PERSILe.

  • nomali | 4. 10. 2013 12:06

    a maso dejte hned po cibuli, jinak ok

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:59

    Do originál kotlíku z koření patří jen paprika. Žádný česnek, žádný kmín, žádná majoránka. Polévková lžíce sladké a lžička pálivé. Já ji nahrazuju sušenými feferony.. To ale jak kdo má rád ostré.

  • Dušan | 12. 6. 2012 02:47

    Kotlíkový guláš je vlastně polévka,.Na Slovensku v kolibách Ti ho přinesou v takovým malým kotlíku.

  • Anonym | 12. 11. 2007 08:13

    A kam?

  • Miroslav Horák | 10. 11. 2007 14:54

    Tak, jako uplný kuchařský amatér jsem se do toho pustil a výsledek byl fantastický. I když mi to moc guláš nepřipomínalo, chuť byla okouzlující. Totiž moc přesně nepoznám kdy je cibulka dostatečně zpěněná a štáva vysmahlá. Sladkou papriku jsem bohužel neměl, avšak našel papriku pikantní. Přijďte ochutnat ;-)

  • taky martin | 26. 11. 2006 09:49

    jo klidne tam dej olej.

  • Roman Kanclíř | 6. 9. 2006 10:33

    Trošku feferonečky k tomu!!!!!!mňam

  • Hanka | 20. 7. 2005 03:06

    vzykouseno nekolikrat, bez cesneku by to pro nas doma asi nebylo uplne ono a na konec jeste pridavam majoranku, mnamka!!

  • Anonym | 24. 1. 2005 18:05

    je tam i v kelimkach a jmenuje se lard

  • Martin Fousek | 9. 11. 2004 20:29

    Dobry den. Ja bych se chtel zeptat cim se da nadradit sadlo. Ja jsem ve statech a zatim jsem sadlo nevydel v zadnem obchode. Mam tam dat nejaky olej....?? Dekuji za Vasi odpoved.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Sádlo Slanina Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mojito

Mojito

Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila

Škvarková pomazánka podle řezníka…

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Nakládané maso

Nakládané maso

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

173
Fežoáda
Fežoáda
107
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
82
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
51
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
47
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v omáčce s hlívou
Kotlety v ostré omáčce
Kotlety v ostré omáčce
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkova polévka z hlívy
Kotlíkový guláš II.
Kotlíkový guláš II.
Kotopoulo Tiganito Marinato
Kotopoulo Tiganito Marinato
Koule Raffaelo
Koule Raffaelo
  • Recepty.cz
  • Kotlíkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact