Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Osmáhneme nakrájenou uzeninu, přidáme na plátky nakrájené brambory a zalijeme vodou, osolíme. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme protlak a smetanu. Je-li guláš řídký, přidáme mouku s vodou nebo hotovou jíšku. Ochutíme a můžeme posypat nakrájenou pažitkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martin Hyka
|9. 4. 2008 17:41
nějak mi tam chybí bobkův list, nové koření a pepř
Anna R
|6. 4. 2008 11:15
Taky dělám,ale bez protlaku a s česnekem.Raději než mouku nebo jíšku dám víc brambor a když se lehce rozvaří, zahustí se jídlo samo. Jinak fakt mňamka, oblíbené jídlo celé rodiny.