Maso pokrájíme na nudličky, osolíme a prudce opečeme na oleji. Když se vytvoří kůrčička, přidáme rajčata pokrájená na osminky a papriky na nudličky, podlijeme bílým vínem, okořeníme zázvorem a podusíme doměkka. Těsně před dokončením přidáme sojovou a worchestrovou omáčku a kečup.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milan Hliviak
|13. 1. 2007 12:01
ja varím niečo podobné ale bez zeleniy a je to super. Varil som to z bravčového ale aj z kuracieho mäsa a je to fajn. Najedli sme sa celá rodina. a perlička:mám 110 kg
Magda Hofmanová
|12. 1. 2007 13:47
Podle mě to není nijak syté jídlo, když ničím nezahušťujeme.Musí to být velmi řídké.