Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Opečené toasty s mozzarellou
Gratinovaný losos
Maso na houbách babičky Aničky
Patizony zapečené s hermelínem
Marinované špízy
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Paštika z divočáka
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros