Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Sumec dle baštýře Jardy
Ďábelská směs na topinky
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Krkovička pečená s játry a cibulí
Bryndzová pomazánka II.
Pečená dýně (velice chutná)
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Jednoduché žampionové kari
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem