Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Halušky
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Opékané pikantní bramborové plátky
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Tvarohová pomazánka
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Výborné plněné papriky
Rybí pomazánka od babičky
Borůvkový koláč
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem