Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Vídeňský řízek
Pikantní čalamáda
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Pudinkové řezy
Šopský salát II.
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Sedmikráskový med s pomerančem
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem