Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Hranolky
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Sádlovky - recept po babičce
Nutela (DUKAN)
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Brokolicové nebo květákové lívance
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…