Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Salát z červené řepy s fazolemi
Bavorské vdolečky II.
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Balkánský listový závin slaný
Vdolky s jablečným rozvarem
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Koláč s hruškovým / jablečným…
Pěna s polevou z hořké čokolády
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem