Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Boršč III.
Smažená zelenina po italsku
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Prsa v mrkvi
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Špenátové palačinky se špenátovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot