Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Salát z červené řepy s křenem
Tříbarevný koláč II.
Kuřecí stehna po Řecku
Pikantní nakládaný hermelín II.
Banánovo-jahodový dort
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Božský čokoládový dort
Sýrovo-vaječná pomazánka
Cuketové karbanátky (sekaná)
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou