Pestrý zeleninový kotlík
Cuketový kotlík
Jižanský vínový kotlík
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!
Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji
Husí játra jako předkrm
Rychlovka z papiňáku
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Kroupový oběd (večeře)
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Brokolice nebo květák na italský…
Francouzská bageta
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Cuketové bramboráky
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou