Kotlety naklepeme, osolíme a okořeníme, potřeme hořčicí a kečupem. Dáme na dno římské hrnce (ten jsme namočili 15-20 min. ve studené vodě), přiklopíme a šoupneme to do trouby na cca 1 hodinu.
2
Nikdy jsem kotlety v římáku neděla, tak jsem to včera zkusila a výsledek? Kotlety jsou úžasně měkké, oddělovaly se od kosti a výborná byla ta šťávička.
3
Jednoduché a dobré. Klidně by se na dno mohla dát cibule apod.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Rožníčková
|22. 4. 2007 18:31
Jano, asi je už na odpověď pozdě, ale já namáčím celý hrnec ve studené vodě, tím se nic nezkazí. Tohle jediný mě štve, že se musí na odpověď čekat, na jiných webech to naskočí hned.
Jana Hrouzková
|20. 4. 2007 18:33
Dobrý den, co se má před vařením v římském hrnci namáčet? Celý hrnec nebo jen spodek nebo jen poklička? Informace se různí. Děkuji.
Hana Rožníčková
|19. 2. 2007 18:07
Dnes bylo k večeři, na dno jsem dala cibuli a na ní suchou rýži a dále pokračovala jak je uvedeno v receptu. Všechno krásně uděláno, výborné. Jídlo z jednoho hrnce.