Kotlety omyjeme, naklepeme a z každé strany osolíme. Vložíme do pekáčku a posypeme červenou paprikou. Maso zakryjeme plátkovým sýrem a nakonec zalijeme smetanou. Dáme péct do trouby, až sýr zhnědne.
2
Tento recept je rychlý a jedlý. Já osobně ho dělám radši z krkovičky, protože je šťavnatější.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Bublová
|2. 5. 2007 13:38
Zkuste dát místo klasické smetany kyselou šlehačku (stačí dát do kelímku šlehačky tak 2 lžíce octa, promíchat a za 2 hoďky máte hustý kysaný krém), to je taky balada... Sýr dávám strouhaný eidam, lépe se propojí se smetanou. A z krkovičky to bude určitě fajn, nebo i z plecka.
Anonym
|1. 5. 2007 19:39
Tuk se nedává žádný,jen smetana.Peče se to asi na 190stupňů tak dlouho,až je na mase opečená sýrová hnědá krusta.Je to podle trouby-asi tak hodinu.
Janča
|1. 5. 2007 10:55
to se nedává ani žádný tuk? A nakolik a jak dlouho péct?
Hanka N.
|30. 4. 2007 10:24
Moc,moc dobré a přitom tak jednoduché a rychlé.Dělala jsem také z krkovičky a nemělo to chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!