Vezmeme plátek masa, který osolíme, opepříme a potřeme sojovou omáčkou. Do boku kotlety uděláme kapsu, do které vložíme plátek tvarůžku a plátek cibule. Okraj masa sklepneme, aby držel pohromadě a nerozpadl se, popřípadě použijeme párátko. Poté maso opékáme na rozehřátém oleji asi 5-7 minut po obou stranách dozlatova a až je maso pěkně měkké.
2
Podáváme s vařenými brambory a ozdobou z hlávkového salátu a rajčete.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva Zákoucká
|4. 1. 2008 13:38
Moc moc dobre :o) Jen jsem pouzila kytu misto kotlety, ale to je ve vysledku asi jedno. Diky!!
Zuzana Frankova
|20. 11. 2007 22:09
Kam se jen podivam, vsude jenom anonym, ktery jenom mekta, proboha to se ten clovek tak nudi,nemuzete ho vykopnout!!!Mne se na tehle strankach moc libi a nenecham si to kazit anonymem!!!
regina
|21. 12. 2006 12:22
je dobré to obalit ve škrobu, maso se zatáhne a je skvělé
helena vejnarová
|26. 11. 2006 17:35
také jsem to obalila a nemělo to chybu a podávala sem to s bramborovou kaší a zelným salátem
Anonym
|20. 11. 2006 22:49
Maso plněné čímkoliv.
Hana
|3. 12. 2005 12:37
vyzkoušela jsem-s drobnou obměnou.Obalila jsem v trojobalu a usmažila jako řízek.Fakt to nemělo chybu.