Kotlety naklepeme, trošku osolíme a opepříme. Poté je vložíme do vymazaného kastrolu. Dáme na ně nakrájenou cibuli a zasypeme je větším množstvím strouhaného sýra.
2
Dáme na sporák rozpustit masox, necháme vychladnout a nalijeme na kotlety.
3
Kastrol přikryjeme alobalem a pečeme 1/2 hodiny. Po uplynulé době pečení alobal sundáme a necháme 10 minut dopéci odkryté.
ještě to zasypte podravkou a zalejte smetanou a máte dokonalý humáč 70tých let
Gurmet fon Kafiler
|30. 11. 2010 10:11
Na tomto recetpu je krasne alegantni a hlavne sexy to, ze je tak jednoduchy. Slozitost je pouze v tajuplne alchimisticke ingredienci zvane masox http://www.chemievjidle.cz/bujon/masox-vitana
Král
|27. 11. 2010 02:02
Tak jsem vyzkoušel tento recept a musím ho jednoznačně doporučit. Sice jsem neměl kotlety a musel jsem použít hovězí svíčkovou, ale bylo to jednoznačně vynikající. Maso sice trochu ztvrdlo, ale vyřešil to ostřejší nůž. Se smetanovými bramborami a sklenkou Chateau Rouge je to delikátní. Opravdu gurmándký zážitek.
Tomas
|23. 11. 2010 07:07
Tak si ho opiš, je tak krátkej, že si ho i pamatuju
Tereza
|17. 8. 2007 14:49
Nejvíce asi 2dcl vody.
libuse sivakova
|16. 7. 2007 22:35
V jakém množství vody se má rozpustit masox.
Anonym
|16. 7. 2007 11:05
Jejda náhodou kdyby byl čas bylo by možno opravit cibuly na cibuli.....?-)) Chtěla jsem si recept vytisknout ale kdyby ho na mě někdo chtě......:-((