Hrušky přepůlíme, vydlabeme jádřinec a řeznou stranou položíme půlku hrušky na každou kotletu. Do pánve od kotlet nalijeme 4 - 5 lžic vody, převaříme a šťávu nalijeme do pekáčku.
3
Hrušky pokapeme citronovou šťávou s cukrem.
4
Dáme do předehřáté trouby na 20 - 25 minut zapéct, občas podlijeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Máchová
|18. 12. 2016 18:06
Byla to výborná a nenáročná dobrota. Děkuji.
Dostálová
|6. 10. 2016 12:43
Výborné, děkuji :-)
Žaneta Cílová
|15. 7. 2015 10:51
Zkusila jsem je včera k večeři a i když jsem byla nucená použít hrušky z kompotu bylo to skvělé! Děkuji za recept.
Demrová Š.
|26. 8. 2013 17:59
Tuhle dobrůtku si zase brzy uděláme, byla to prima změna.
šíša
|23. 2. 2013 14:28
myslela jsem, že hrušky neseženu, ale jó, pečená hruška s masem = superžrádýlko :-P
Madlerova
|27. 10. 2012 17:53
Neskutecne vynikajici!
Čichovská Eva
|9. 8. 2012 16:51
Všem recept vřele doporučuji, je to vynikající kombinace masa a ovoce. Brzy zopakuji :-)
Lindová
|12. 3. 2012 17:49
Jiné než zelené hrušky u nás neměli a ty jsou docela bez chuti, tak se těším až kotlety připravím z našich máslovek nebo na podzim s korunami, to bude o něčem jiném.
Pavlína
|2. 10. 2011 15:38
Velká pochvala :-* !
Vendula
|14. 9. 2011 12:55
Takovou dobrotu jsem ani nečekala a není s ní skoro žádná práce. Bramborová kaše je ideální příloha, děkuji za výborný recept. V.
Nedělová O.
|13. 9. 2011 20:02
Od zítra mají lacinou vepřovou pečeni v Albertu, oběd je u nás tedy jasný :-)
Jindra
|24. 8. 2011 13:06
Děkuji za tip, bylo to vynikající, hotová delikatesa, cituji manžela .-) .