Maso osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na pánvi na trošce oleje. Pak maso vyjmeme, tence potřeme hořčicí a vložíme do pekáče. Na pánvi na oleji orestujeme cibuli a česnek nakrájené na plátky, nasypeme na maso a pečeme v troubě 25-30 minut. Podáváme s brambory a hořčičnou omáčkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
neznamí
|2. 2. 2011 12:06
a co s tou zakysanou smetanou??Ji také potřeme maso a vložíme do pekáčku nebo zastudena smícháme hořčici a smetanu a k hotovému masu přidáme studenou omáčku???Není srozumitelné,jinak recept vypadá dobře.. ;-)
Zuzana Šindlerová
|15. 3. 2008 13:26
Výborný, rychlý a jednoduchý oběd. Děkuji za recept.