Kotlety nakrojte, jemně naklepejte, trošku osolte, víc opepřete a na rozpáleném oleji opékejte 3 minuty z obou stran. Hrušku omyjte, zbavte ji jádřince a neoloupanou pokrájejte na kostičky, spolu s brusinkami přidejte do vypečené šťávy, orestujte, přidejte pár lžic vařící vody a sundejte z ohně. Dochuťte octem a saturejkou. Podávejte s rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Naďa
|1. 1. 2016 17:05
Výtečně jsme si pochutnali, ikdyž hrušku nahradila jablka. Dávám velkou jednotku!
Bára
|27. 8. 2014 13:32
byla to celkem hurá akce a ani sem nečekala, že to bude taaaaaak dobrý
Věra
|24. 9. 2013 08:32
Výborné rychlé jídlo, které nelze nedoporučit :-* . Jen bych pro ostatní, méně zkušené dodala, že se hrušky s brusinkama dělají už bez kotlet, jen v tom výpeku.
Hana Skibová
|13. 12. 2012 13:32
máme rádi ovoce s masem :P a recept určitě vyzkouším :)
Brázdová
|25. 9. 2012 17:19
Výborné :-)) , saturejku jsem nedala.
MartinaH.
|12. 2. 2012 19:15
Vymenila jsem hrusky za jabka a super, az budu mit hrusky zkusim taky.
Luisa
|13. 9. 2011 14:01
Mám velmi ráda kombinaci hrušky a masa. Dodají jídlu takovou jemně karamelovou chuť a zůstanou přitom pevné. Recept se mi líbí a pustím se do něj hned, co dokoupím vše potřebné. Vůbec nepochybuji o výsledku, něco podobného jsem už dokonce dělala, jen místo vína se přidávala silnější lihovina.
Monika Tichá
|25. 8. 2011 12:40
Já jsem saturejku vůbec nedávala a při nejbližší příležitosti kotletky znovu připravím, bylo to famosní a rychlé jídlo.