Ivanko, na 700 stupňú... ;-)
...do balíčků jsem přidal rovnou i pokrájenou bramboru.Žádné velké nádobí a za 40 minut hotovo ;-) !
Opravdu vyborne! Doporucuju! Pekla jsem ale bez slaniny, protoze doma v lednicce nebyla, nekdo ji asi zapomnel koupit ;-) , ale vubec to nevadilo.
Dělám bez salámu a rajčete ale s cibulí, ale je to výýýýbornééé!!!
Přispívám malou obměnou - na dno alobalu (vymazaného olejem) dávám na kolečka nakrájené syrové brambory (posolené, pokmínované), poté maso (okořeněné, potřené hořčicí), na to anglickou slaninu, cibuli popř. papriku a peču hned. Česnek v tomto případě nepoužívám. Je to vhodná večeře pro návštěvu, protože se to dá zabalit předem a poté jen upéci a můžete se věnovat návštěvě.
Marie, dají se použít kotlety s kostí, ale musí se trochu u kosti naříznout
dají se použít také kotlety s kosti?
Recept je opravdu dobrý.V plynové troubě jsem maso pekla při 180C asi 40 minut.
na kolik stupnu mám péct v horkovzd.troubě?
Výborné , dávám 1*. Ještě dotaz, nezkoušel jste to někdo venku na grilu, je teplo a jsme na chatě, nechce se mi zapínat trouba. Musel by se použít alobal na grilováni, ten silnější. Jestli někdo víte,dejte vědět , díky.
voda se vypařuje a tím se maso dusí a je měkké! Jinak doporučuji dát místo obyčejné hořčice nějakou sladší, lépe to chutná a je to jemnější! Jïnak jsme si moc pochutnali ! ;-)
Nerolovat, navrstvit a pevně zabalit
Neni mi jasne, zda ty kotlety srolujete, nez date do alobalu nebo to jen tak prikryjete? A proc ta voda? Ja bych dala jen tu kotletu v alobalu do trouby.
Mňam.... =o)
Bašta
Souhlasím s Irmou H. 1*
Ráda bych se zeptala, jaké grilovací koření jste používaly? Díky předem za odpověď!!!
Také 1 s hvězdičkou
Výborné-píšu za 1*
Už mám naloženo, zítra dělám k opědu, podělím se s vámi o výsledek
Povedlo se, moc dobré
Už nakládám, zítra peču