Takto připravené kotlety - každou zvlášť zabalíme do olejem vymazaného alobalu a dáme na noc do lednice. Druhý den dáme balíčky na plech s trochou vody a pečeme v troubě asi 30 minut.
3
Podáváme s hranolky, bramborovou kaší nebo s chlebem.
...do balíčků jsem přidal rovnou i pokrájenou bramboru.Žádné velké nádobí a za 40 minut hotovo ;-) !
MISA MSK
|13. 12. 2008 13:02
Opravdu vyborne! Doporucuju! Pekla jsem ale bez slaniny, protoze doma v lednicce nebyla, nekdo ji asi zapomnel koupit ;-) , ale vubec to nevadilo.
Radka Kmentová
|8. 1. 2008 11:48
Dělám bez salámu a rajčete ale s cibulí, ale je to výýýýbornééé!!!
Jaromíra
|12. 1. 2007 08:36
Přispívám malou obměnou - na dno alobalu (vymazaného olejem) dávám na kolečka nakrájené syrové brambory (posolené, pokmínované), poté maso (okořeněné, potřené hořčicí), na to anglickou slaninu, cibuli popř. papriku a peču hned. Česnek v tomto případě nepoužívám. Je to vhodná večeře pro návštěvu, protože se to dá zabalit předem a poté jen upéci a můžete se věnovat návštěvě.
Aja
|11. 1. 2007 22:10
Marie, dají se použít kotlety s kostí, ale musí se trochu u kosti naříznout
Marie Nováková
|11. 1. 2007 19:56
dají se použít také kotlety s kosti?
lenča
|7. 1. 2007 14:36
Recept je opravdu dobrý.V plynové troubě jsem maso pekla při 180C asi 40 minut.
Ivana
|20. 12. 2006 21:17
na kolik stupnu mám péct v horkovzd.troubě?
Dagmar
|27. 7. 2006 09:11
Výborné , dávám 1*. Ještě dotaz, nezkoušel jste to někdo venku na grilu, je teplo a jsme na chatě, nechce se mi zapínat trouba. Musel by se použít alobal na grilováni, ten silnější. Jestli někdo víte,dejte vědět , díky.
Dagmar Nováková
|17. 5. 2006 22:29
voda se vypařuje a tím se maso dusí a je měkké! Jinak doporučuji dát místo obyčejné hořčice nějakou sladší, lépe to chutná a je to jemnější! Jïnak jsme si moc pochutnali ! ;-)
Fleur
|17. 5. 2006 19:05
Nerolovat, navrstvit a pevně zabalit
Michaela Atherton
|17. 5. 2006 16:11
Neni mi jasne, zda ty kotlety srolujete, nez date do alobalu nebo to jen tak prikryjete? A proc ta voda? Ja bych dala jen tu kotletu v alobalu do trouby.
Blažena Škopková
|17. 5. 2006 13:43
Mňam.... =o)
Alis
|19. 10. 2005 18:02
Bašta
Stáňa Nová
|13. 10. 2005 19:43
Souhlasím s Irmou H. 1*
Janinka
|10. 10. 2005 11:16
Ráda bych se zeptala, jaké grilovací koření jste používaly? Díky předem za odpověď!!!
Alina
|9. 10. 2005 18:42
Také 1 s hvězdičkou
Irma Hlávková
|8. 10. 2005 13:54
Výborné-píšu za 1*
Vlastimila Vacková
|7. 10. 2005 21:17
Už mám naloženo, zítra dělám k opědu, podělím se s vámi o výsledek