Dle návodu na obalu si připravíme vývar z jedné kostky masoxu. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, jemně posypeme sladkou paprikou a poskládáme do olejem vymazaného pekáčku. Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe hustě na kotlety. Nakonec posypeme kotlety (opět hustě) strouhaným sýrem a vše zalijeme vývarem z masoxu. Pekáček překryjeme alobalem a dáme přes noc uležet do chladničky.
2
Následující den pečeme nejprve s alobalem, který 20 min před dopečením sundáme, aby měl sýr pěkně zlatavou barvu.
Tyto kotletky nám dělala mamka už od mala a vždy jsme si moc pochutnali. Teď je dělám své rodině sama a jsou pořád mňamka. Doporučuji
Janka M
|12. 12. 2007 20:26
tento recept znám trošku jinak..kotlety naklepat osolit,opepřit pak dát cibuli na půl kolečka, na cibulku trošku másla a pak strouhaný eidam,trošku posypat červenou paprikou a zalít vývarem.Péct pod alobalem a pak odkrýt.Výborné s rýži. opravdu