Kotlety jemně naklepeme, mírně odkrojíme od kosti, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Zakápneme olejem a po odležení opečeme na roštu z obou stran.
2
Bobule vína rozkrojíme, vyjmeme pecičky, poklademe na maso, přikryjeme sýrem a zlehka zapečeme. Podáváme s bramborovými kroketami.
Moc dobré, i když by to chtělo aspoň trošinku nějakého sosíku ke kroketám - asi by stačilo před zapékáním podlít trochou vody. Jinak moc dobré, určitě zopakuji ;-)
Použil jsem červené sladké hrozno, které jsem dal i do misky. Pili jsme červené víno. Jídlo bylo fantastické. Všichni chválili. Tuhle mňamku budu dělávat do smrti. Ty bobule přidali kotletám novou dimenzi. Úžasné. Vřele doporučuju a DĚKUJU za tenhle nápad. Kotlety jsem klasicky osmažil na pánvi a pak s hrozny a sýrem chvíli zapekl. Skvělé! 100 bodou!