tuk
na opékání (olivový olej, máslo s trochou oleje, aby se nepřepalovalo)
voda
nebo víno libovolné barvy
worcestrová omáčka
případně
Postup přípravy receptu
1
Plátky naklepeme, posolíme a obalíme ve směsi mouky s paprikou (můžeme jí dát více). Poté je osmažíme na tuku a dáme stranou. Do výpeku přidáme vodu (víno), kečup a provaříme. Dochutíme solí, případně worchestrem, vložíme kotlety a necháme "táhnout" - dodělat.
2
Podáváme s vařenými brambory, které posypeme něčím zeleným (pažitkou, petrželkou). Nepište prosím, že by Italové nedali do tohoto jídla kečup. Není to italský recept, ale české jídlo z dob, kdy jsme špagety jedli s kečupem a eidamem a o tom, co je pizza, neměli ani ponětí. Jen jsem vodu zaměnila vínem a přidala trochu worchesteru.