• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kotlety po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Kotlety po čínsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 109
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlety po čínsku
Kotlety po čínsku
Kotlety po čínsku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety
    • 2
      ks vejce
    • kečup - jemný
    • 1,50
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kari
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kotlety omyjeme, lehce naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nestočily. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, majoránku, pepř, kari a pečlivě promícháme. Kotlety v této směsi omočíme a prosolíme. Necháme 24 hodin uležet v chladničce. Odleželé usmažíme do měkka. Podáváme s hranolky nebo rýží a se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Banánové kuře po čínsku

Banánové kuře po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • newkav
    newkav | 19. 12. 2019 16:54

    Vynikajici, druhy den jsem nesmazila, ale upekla v troube, a jako prilohu zvolila fazolove lusky. Nemelo chybu :3

  • romanika
    romanika | 24. 2. 2014 14:06

    Kotlety byly výborné a určitě by šly i z jiného druhu masa :-)) .

  • svetluse | 22. 1. 2014 12:28

    Skvělé :-* :-*

  • Danča | 18. 6. 2013 15:18

    Právě jsme dojedli a musím pochválit. Po cuketových placičkách jsme si zpravili chuť. Skvělé <3 <3 :-D

  • sofie | 14. 11. 2012 16:52

    jestli jsou cinske nebo francouzske to je snad jedno ne? hlavne ze to chutnalo a to si piste ze jo :-\

  • Lada Kovářová | 30. 10. 2012 13:22

    Tak znovu... Tento recept, s tímto názvem jsem dostala od maminky jednoho kamaráda, chutnal i nám, i když s čínou nemá nic společného. :-P :-P :-P

  • poklipo | 14. 8. 2012 16:57

    Kotlety byly výborné.

  • enjoi | 28. 7. 2012 18:34

    Super, doporučuji!

  • Petra | 15. 1. 2012 12:47

    No ja zase valim oci, ze tady resite takovou pitomost, jako ze proc cinske kotlety. Takove ....... jako je cinan atd. by meli se stranek jakou jsou tyto banovat.... Jste opravdu ubozi... Jinak kotlety po CINSKU za 1.

  • Patricie | 13. 1. 2012 19:59

    Co je na tom čínské? Curry je indické a ostatní je běžné, které najděte v každém druhém receptu. Takže: Běžné kotlety!

  • číňan | 20. 11. 2011 21:25

    sem nevěděl, že kečup, majoránky a smažené hranolky patří do čínských receptů. To musí v číně valit voči :-X

  • Michaela H.
    Michaela H. | 10. 10. 2011 16:21

    Je to hodně subjektivní, Sedělo nás u stolu 6, mě a 3 dalším to velice chutnalo, zato přítel to ani nedojedl. Je to chuťově zvláštní. Příprava jednoduchá.

  • Kerstin | 26. 5. 2011 09:40

    Skvělý recept. Masíčko výborně chutná a naše rodina si jej zařadila k nejoblíbenějším receptům.

  • iNDYCZ
    iNDYCZ | 31. 1. 2011 17:30

    Vyborne ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 4. 1. 2011 13:21

    Moc dobré.

  • recepty73
    recepty73 | 27. 10. 2010 08:37

    Název neřeším ;-) ,hlavně,když se má pupek dobře :-D

  • Ladia
    Ladia | 27. 10. 2010 08:20

    Jojo já, vím, že s čínou nemá nic společného :-D Já ale tento recept takhle dostala od maminky jednoho kamaráda a je fakt super :-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 10. 2010 07:19

    Tohle je super záležitost!Lado,autorem jsi ty,že!?!

  • Katka Příhodová | 7. 6. 2010 11:05

    Výýýýýýýýýborné. Bohužel jsem si nevšimla že se má naložit 24 hodin předem, takže jsem nakládala, asi 2 hodiny předem, ale i tak to bylo vynikající!!!!

  • Zdenka Kocmichová | 8. 3. 2010 14:52

    Moc dobré. Díky za recept. Příště udělám ty plátky ještě tenčí, aby byly měkoučké dokonale, nyní to ještě nebylo úplně ono. Měli jsme s rýží.

  • Darina Gřívačová | 2. 2. 2010 16:56

    nemám komentáře...né jen skvěle vypadá,ale tak dobře chutná....moje gratulace

  • Michal P. | 15. 12. 2009 04:02

    udelal jsem to dneska s ryzi k veceri a fakt vyborny. smazil jsem to na oleji s trochou masla na panvi a bez problemu. dekuji za recept.

  • šárka hrubá | 4. 11. 2009 10:58

    Tak jsme to měli včera k obědu a bylo to moc dobré.

  • Nikol Smitalová | 16. 9. 2009 13:25

    Právě sme s manželem dopapali..neuvěřitelně jednoduché a hlavně výborné..ingredience se netlučou, což je pro mě důležité..připomína mi to "ondráš"..voní to opravdu jako bramborák..já sem to dělala z krutího masíčka a kari koření sem dala jen trošku-spíš na ovonění..Super!!!!Dávám 1

  • Viera Svobodová | 18. 9. 2008 10:03

    Není tam toho pepře moc? Naložila jsem to včera, dala jsem jen půl lžičky pepře a zdálo se mi to moc ostré ...

  • Anonym | 26. 8. 2008 20:15

    Neuvěřitelně dobré, doporučuji všem. Jen jsem to dělala z kuřecího masa-to bylo tak měkoučké, že to byl balzám chutí. Vřele doporučuji. Ivana

  • Lucie Liscová | 17. 6. 2008 12:32

    vyzkoušela jsem a recept jsem si napsala. Je to opravdu báječné. Manžel jen mlaskal.

  • Anonym | 25. 8. 2007 10:55

    recept

  • Anonym | 16. 8. 2007 17:07

    A co je na tom prosím "po čínsku"?

  • Lenka Cvejnová | 8. 8. 2007 18:29

    Připravila jsem k večeři pro svého mlsného manžela. Vonělo to jako bramborák a moc chutnalo. Dávám 1 a díky za nápad.

  • Anonym | 30. 1. 2007 20:45

    Vyzkoušela jsem recept a použila jsem libovou krkovičku. Bylo to vynikající a recept šířím dál. 1*

  • Zdena | 30. 1. 2007 07:26

    Měli jsme je k nedělnímu obědu,všem moc chutnalo.Místo smažení jsem je zapekla.Dělala jsem asi osm kotlet a podle toho jsem přidala vejce a ostatní.Jistě tento recept použiji často a použiji i jiné maso.Výborné dávám za1.

  • Anonym | 16. 10. 2006 18:58

    Pani Patkova, takhle nalozene maso lze smazit opravdu jen na teflonu:-)

  • Jana Pátková | 16. 10. 2006 18:16

    musím se přiznat, že jsem asi udělala někde chybičku, protože mě se to naložené masíčko pěkně upeče , ale bez toho obložení, to mě zůstane na pánvi - já mám maso a náplň úplně jinde, asi to moc neumím, i když byla pánev rozpálená na plnou plotnu.

  • Petra | 4. 10. 2006 14:20

    Fakt moc dobré a jednoduché. Já jsem tedy kotlety místo smažení také zapekla a použila jen trochu pepře, bylo to jemnější.Díky za tip, určitě je zase brzy připravím.

  • Lukino | 28. 9. 2006 13:51

    Opravdu skvělé.Ještě se teď oblizujeme a funíme.Tenhle recept se u nás v rodině určitě usadí na predních místech!!!Dáváme za 1

  • Kocca | 3. 9. 2006 13:10

    Včera jsem masíčko naložila. Neměla jsem kotlety, ale plecko nakrájené na plátky. Všem jsem do marinády přidala tak, jak je napsaný. Akorát dneska jsem masíčko neosmažila na pánvičce, ale dala jsem ho do pekáčka a upekla do měkka. Přidala jsem ještě k tomu trošku vody a trošku oleje. Bylo to výborné.

  • Daniela | 16. 7. 2006 19:46

    S úspěchem jsem nabídla pozvaným hostům takto naložené maso upečené na zahradním grilu, byl to dobrý tah - všem chutnalo. Dá se použít i kuřecí masíčko. Díky za inspiraci!

  • Jana Tomčíková | 12. 6. 2006 21:00

    Kotlety(6 kusů) jsem připravila v neděli k obědu, hodnotím za jedna, jsou dost dobré.Dala jsem 3 vejce, jen půl lžičky pepře, místo 1/2 lžičky kari jsem dala 1/2 lžičky vegety,přidala lžičku hořčice a 2 a 1/2 lžíce solamylu, jinak stejně jako v receptu.

  • Martina S. | 12. 6. 2006 17:51

    Také jsem čekala něco víc ... manželovi to chutnalo moc a pořád chválil, dětem jsem to vůbec raději nenabídla, maso bylo pálivé, a já si také nepochutnala nijak zvlášť.

  • Jana z VM | 12. 6. 2006 16:13

    Měli jsme je k nedělnímu obědu, bylo to dobré jídlo, ale čekala jsem víc po všech těch chválách. Staršímu synovi to chutnalo moc, protože tam je dost koření, hlavně majoránka.

  • Pavlína | 5. 6. 2006 10:10

    Výborné, nevěřila jsem majoránce, ale maso bylo krásně provoněné a měkké, no prostě lahoda. Můžu jen doporučit. Rychlé, snadné a výtečné. Dávám za 1*

  • Radka | 4. 6. 2006 19:41

    Maso bylo po naložení měkké a chuť vyvážená. Díky

  • Anonym | 4. 6. 2006 19:22

    Tak jsme dojedli.Mě osobně kotlety moc chutnaly.Byly měkoučké,jenom děti konstatovaly,že řízky jsou lepší.PS:Bič a malý dvůr na ně.

  • Yveta | 3. 6. 2006 22:30

    Ja se take pridavam k tem, kteri tento recept vyzkouseli a chvali jej. Je moc dobry, pikantni a nam chutna i po studenu. Tudiz priste bude z dvojnasobne davky. Dekuji moc za recept.

  • Lada Kovářová | 3. 6. 2006 19:37

    Airan, tyto kotlety děláme pravidelně a množství koření je pro 4 kotlety naprosto ideální :)

  • Dáša Zdeňková | 3. 6. 2006 19:36

    Kotlety po čínsku za 1. Včera večer jsem si přečetla recept a hned jsem šla naložit maso. Dnes jsme s manželem poobědvali a manželova slova zněla " Napiš že chválím vynikající." Tak to činím fakt dobrý. Děkuji za nápad.

  • Airan | 3. 6. 2006 19:04

    Ctu same chvali na ten recept a chtela bych ho vyzkouset, ale chci se prvne zeptat - opravdu jste tam dali na 4kotlety toto mnozstvi koreni? Mne se to zda prece jen trochu moc...

  • Lenča | 2. 6. 2006 21:31

    Večer jsem si najela na recepty a tenhle mne opravdu zaujal,tak uvidíme.Mimochodem,hlad mám na to už ted.Lenča

  • Lidka Puchingerová | 29. 5. 2006 10:50

    Moc nám v neděli chutnalo a je to velice rychlé.Díky

  • Jana Kutačová | 14. 5. 2006 13:56

    Použila jsem vepř.kýtu nakrájenou na menší medajlonky a mohu jen konstatovat,že jsme se olizovali až za ušima.Opravdu výtečné!

  • Jitka Bartoňová | 28. 4. 2006 15:04

    Výborný recept - udělala jsem to z kuřecího a bylo to neopakovatelné!

  • Anonym | 5. 3. 2006 13:08

    super recept,všem chutnalo.

  • Pavlína Svitáková | 24. 1. 2006 12:22

    Skvělá fofrovka a výtečně chutná.Za 1.

  • Jana Mrázová | 17. 1. 2006 20:53

    teda to je skvělej recept! Moc nám to všem chutnalo!

  • Libuše Romančíková | 9. 1. 2006 20:40

    V sobotu jsem naložila z krůtích prsou a včera jsem dělala k obědu.Všichni jsme si moc pochutnali.Maso bylo křehké a chuť vynikající.Dávám za 1.

  • Katlina | 11. 12. 2005 16:44

    Opravdu bezvadny recept.Moc nam to chutnalo.Je to rychle,jednoduche a bezvadne.Diky.

  • Martina Šulcová | 27. 11. 2005 20:50

    super,super přilohu jsem udělala rýži pilaff a salát a mlskalo se u nás dlouho

  • Pomněnka | 8. 11. 2005 19:14

    je to opravdu výborné, maso je křehké a díky těstíčku mají kotlety ve finále takovou dobrou krustu. zase něco jiného oproti nakládaným masům v oleji... Díky.

  • Anonym | 3. 11. 2005 18:32

    vyborne uz slintam

  • Anonym | 5. 8. 2005 14:46

    Chtěla bych se zeptat, zda se to dá připravit nějakým způsobem bez oleje. :-) Díky

  • Di | 23. 4. 2005 13:11

    Zkuste podobně upravit plátky z ramínka. Dělám z nich řízky i různé minutky (raději než z kýty nebo kotlety).

  • Dahiba | 21. 3. 2005 08:16

    Skvělý recept, který předčil "zapečené kuřecí řízečky" i u mého přítele, který je vysloveně na "drůbeží". Kotletky byly křehké a šťavnaté, doporučuji vyzkoušet všem.

  • d | 21. 3. 2005 07:26

    DELIKATESNÍ

  • aluky | 19. 3. 2005 19:23

    Bombastické.Vždy potešia takéto pochutinky.Odležané čo najdlhšie chutia a jedia sa čo najkratšie-nikto to nevydrží!!!!Mňam.

  • Anonym | 18. 3. 2005 20:36

    začínam byť hladný.....veľmi

  • Alena | 14. 3. 2005 12:00

    Je to mňam, se zeleninovou oblohou a se salátem od p. Holečka (Zelný salát s hořčicí ) prostě bomba.

  • evka | 6. 3. 2005 09:10

    Moc dobré.Nečekala jsem,že maso bude tak křehoučké.

  • bohousek hrabanek | 24. 2. 2005 11:17

    ja jsem je jeste nejedl, ale za to jsem si pekne zaslintal dik.

  • Eva | 8. 2. 2005 13:40

    Tiež sme si ich spravili s priateľom v Nedelu na obed a boli fakt výborné. Chce to k tomu trošku čerstvej zeleninky a mňam mňam. Obom nám moc chutili.

  • Zlata | 4. 2. 2005 04:24

    Dala jsem to zapect na sucho do trouby, aby to nebylo tak kaloricke. Celkem to chutnalo ale na tom ojeji je to asi lepsi.

  • marcela slamdeckova | 29. 1. 2005 20:48

    vyborne,vsem nam chutnalo,na kotlety jsme pridali nakolecka orestovanou cibulku.

  • Alík | 29. 1. 2005 07:13

    Kotlety jsem dělala přesně podle receptu, jsou fakt vynikající!!!!! Díky.

  • Anonym | 22. 1. 2005 17:07

    váš recept mě zaujal na tolik že ho rodině předložím jako nedělní oběd kotlety máme rádi už se těšíme na tu dobrotu Hanina

  • Hanka | 22. 1. 2005 12:34

    Dobré, rychlé

  • Godzilla | 10. 1. 2005 20:55

    Nevěřil jsem, ale byly vážně vynikající.celé rodině chutnaly:-)

  • Jirka Plaček | 10. 1. 2005 20:54

    Doporučuji maso upravit na malé medailonky. Nemusíte nic naklepávat a nic se nebude kroutit. A bude to blíže čínské úpravě. Se sojovkou, jasně.

  • Zdenek | 28. 12. 2004 12:34

    Místo kari koření zkuste přidat rovnou kari dresink. Je to skvostné

  • abu | 16. 11. 2004 21:58

    Taky dávám sójovku a jsou vynikající takto naložené i kuřecí řízky.

  • Eliška Čmielová | 16. 11. 2004 13:47

    Božské, celé rodině moc chutnalo.

  • Gaschler Alois | 4. 11. 2004 08:02

    Do marinady jsem pridal 2 lzice tmave sojove omacky, je to vyborne a prida na chuti.Jinak OK

  • Lenka | 28. 9. 2004 15:42

    Byly opravdu výborné. Čím déle naložené, tím lepší.

  • Lubor | 16. 9. 2004 19:50

    Výborné

  • Hanka Adamová | 8. 6. 2004 11:35

    Na mou duši perfekt.

  • Bela Trtkosch | 5. 6. 2004 22:58

    Dobry,povzbudily mi dokonce libido. Ted mi je sousedka dela 3x tydne.

  • Miroslav Sadiv | 4. 6. 2004 12:37

    Výborné dělal jsem je s americkýma bramboram,Móc dobrý.

  • Hana Nováková | 4. 6. 2004 08:49

    Jsou opravdu výborné

  • Dianka | 29. 5. 2004 17:03

    som huste ale,ja.by,sem ktommu pridala trosku ,cinskeho koreni

  • JANA NIESNEROVÁ | 6. 4. 2004 02:57

    JE TO VÝBORNÉ,DOPORUČUJI. JANA

  • Ala | 5. 4. 2004 20:27

    Kotlety zboznuju a ty jsou fakticky super- dopotucuji vsem

  • dr | 6. 3. 2004 15:05

    opravdu dobre

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kari Kečup - jemný Kotlety Majoránka Pepř mletý Rostlinný olej Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salámový aspik

Salámový aspik

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Maďarská variace

Maďarská variace

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Fazolková polévka

Fazolková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

89
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
43
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
43
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
33
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné bryndzou
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Kotlety po normandsku
Kotlety po normandsku
Kotlety po uhersku
Kotlety po uhersku
Kotlety po vinařsku
Kotlety po vinařsku
  • Recepty.cz
  • Kotlety po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact