Kotlety nařízneme a naklepeme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Petrželku nakrájíme nadrobno a smícháme se sýrem. Naklepané kotlety posolíme, popepříme a plníme petrželkou se sýrem, utvoříme kapsu, kterou upevníme párátkem nebo nití. Smažíme ve větším množství tuku doměkka. Podáváme s hranolky nebo brambory a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|8. 2. 2007 17:13
Struhana cihla postaci ale dle chuti :)))
marcela slamdeckova
|3. 2. 2005 17:29
naplnene kotlety po stranach priklepneme a nejlepe je smazit ve fritaku,aby se kotlety osmazily po obou stranach najednou a tim se zamezi vyteceni syru..
as
|3. 2. 2005 08:56
Mám dojem, jestli ten sýr nebude vytékat. Přece jen, chvilku to trvá, než se vepřové usmaží...