lžíce
zelené olivy
vypeckované - místo toho může být cibule
Postup přípravy receptu
1
Bryndzu rozmělníme vidličkou, přidáme na kostičky nakrájené olivy, prolisovaný česnek, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Kotlety omyjeme, osušíme, nožem každou podélně rozřízneme tak, aby ve středu vznikla kapsa. Kapsu naplníme bryndzovou nádivkou a zašijeme nití. Na rozpáleném oleji kotlety smažíme asi 4 minuty po každé straně. Osolíme a opepříme je těsně před dokončením. Podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena
|25. 7. 2016 12:26
Kdybyste raději místo mazání komentářů vyměnily ty recepty co doporučujete! Nebo to neumíte?
Zdena
|18. 7. 2016 12:20
Výborné recepty, ale nabízet je 14 dní je trochu moc. :-[ Což takhle doporučit něco nového??!!
Zuzana Bugárová
|26. 3. 2006 17:19
robila som nieco podobne, len dnu sla niva a ananas, (ja som urobila bez ananasu) a bolo to super jedlo, a neviem, ci to nemam aj z online kucharky, uz si nepamätám. Ale je to super a bryndzu tiez mame radi, takze vyskusam.