Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme a osolíme. Z ostatních ingrediencí utvoříme marinádu, do níž kotlety naložíme a na 24 hodin je dáme do chladničky. Poté kotlety vyjmeme, a protože již byly v oleji, nemusíme na pánev dávat olej a kotlety můžeme opéci jen tak. Takto připravené kotlety lze i grilovat.
2
Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, bramborová kaše apod. Doplníme kompotem nebo zeleninovým salátem.
Opravdu čtu dobře,že na 2 kotlety 2 deci oleje?Nijak se oleji nebráním,nemám ani rád řeči o kaloriích a podobně,ale na celého béřovického králíka je taky zadáno 2 deci a dámy psaly,že ubíraly,že je to moc tučné apod,tak nevím.
Naďa Lhotáková
|4. 6. 2008 19:51
Mám naloženo,zítra budu dělat k obědu,pak napíšu jaké to bylo.