Kotlety naklepe, osolíme, opepříme, poprášíme cibulovým a česnekovým práškem a nakonec jednu stranu kotlet posypeme vegetou a orestujeme na prudším ohni.
2
Nakonec na stranu bez vegety přidáme worcester. Odložíme kotlety na talíř.
3
Na pekac si připravíme šťávu vzniklou grilováním masa nalijeme na dno pekáče a poklademe předvařené brambory (oloupané a nakrájené na plátky necháme přejít varem, slijeme vodu a necháme brambory chvilku okapat).
4
Další vrstvou je zelenina, kterou jsme orestovali na másle. Zeleninu nasypeme na brambory.
5
Z mléka či smetany, horčice, lučiny, soli, pepře, bazalky smícháme řidší směs, kterou nalijema na zeleninu a brambory.
6
Nakonec poklademe kotelty a necháme vše péct v troubě na 40 minut na středně prudkém ohni.