Kotlety naklepeme, na okrajích trochu nařízneme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme silněji máslem a vyložíme kolečky cibule a kolečky oloupaného pomeranče. Na to dáme kotlety a opět na ně kolečka cibule a pomeranče. Poklademe slabými plátky másla a pečeme v troubě do měkka.
Recept jsem si upravila - použila jsem panenku, z pomerančů udělala filátka, místo obyč cibule šalotku, maso mírně okořenila kari a celé zalila šlehačkou... Výsledek byl přímo skvostný, určitě jsem nevařila naposledy. Moc děkuji za tip. :-)
Jindrich
|17. 1. 2006 09:13
Mohu rict, ze kombinace masa a ovoce (nejlepe tropickeho nebo broskvi napr.) je jedna z mych nejoblibenejsich. Takove recepty se daji casto obmenovat, podle toho co zrovna mate po ruce a jak moc si troufate improvizovat.
Anonym
|22. 10. 2005 17:42
Fakt je to zajímavá kombinace, to by jeden neřekl
Eva Pelikánová
|22. 10. 2005 16:37
Hned to vyzkouším ,vypadá to lákavě a je to nato šup.Eva