Smetana se dává opravdu zakysaná? Nemá být klasicky na šlehání (+-30%)?
Měli jsme o víkendu,dělám je vždy se smetanou,ale nechala jsem se zlákat a neprohloupila jsem.Dávala jsem půllitr kysanky,protože kotlet bylo 12ks.......,a omáčka byla fantastická.Kdyby nebylo maso,ani bych se nezlobila(ostatní u stolu určitě).Cibule nám nevadí,takže jsem ani necedila.
Zrovinka jsme to dojedli a bylo to moc dobrý ;) jenom jsem přidala trošku sójovky chili aby to bylo pikantnější ;)
Moooc nam chutnalo,davame 1***
místo kotlet můžete použít i vepřovou krkovičku,mám to vyzkoušené
udelej si cibulovy zaklad do ruzove barvy , kastrol s cibuly dej pryc z ohne a pridej tam papriku a zalej vodou
udelej si cibulovy zaklad do ruzove barvy , kastrol s cibuly dej pryc z ohne a pridej tam papriku a zalej vodou
Tento recept vypada opravdu slibne..ale mam strach, ze paprika pri opekani zhorkne..nebo ne ? Poradite nekdo ?
Udělala jsem to z krkovičky a bylo to výborné. V tlakáči za 20min. hotové, masko se jen rozpadalo a přítel se ptal, co je to za výbornou omáčku :o)
Dnes jsem vyzkoušela,je to výborné,jednoduché a rychlé!
Velice chutné, jako přílohu jsem použila houskový knedlík a v receptu jsem užila více ml. sladké papiky.Výborné, budu dělat častěji.Děkuju
Moje oblúbené jedlo. Najradšej to mám s haluškami (polohrubá múka, vajce, sol) a pridávam lu koncu varenia čerstvé, alebo sušené lesné hríby.
Je to jedno z nejlepší jídel jaké jsem kdy jedla SUPER!!!!
Kotletky jsou výborné.Dělám často.